tiroteig a pennsilvània

Un missatge a Facebook desencadena un assassinat quàdruple als EUA

Un noi de 28 anys va disparar a la seva exparella, a l'amant de la dona i a dues persones més en un túnel de rentatge

undefined41837479 officialsalong indian creek valley road after a deadly shoot180131121803

undefined41837479 officialsalong indian creek valley road after a deadly shoot180131121803 / Stephanie Strasburg

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un missatge de Facebook és l'origen d'un quàdruple assassinat als Estats Units. Timothy Smith, de 28 anys, està acusat d'haver tirotejat fins a la mort la seva exparella Chelsie Cline, de 25 anys, l'acompanyant de la noia i presumpte amant, William Porterfield (de 27), i el germanastre de Chelsie Seth Cline (21) i la seva acompanyant Cortney Snyder (23), aquest diumenge, en un túnel de rentatge de cotxes a la localitat de Saltlick (Pennsilvània), segons publica, entre altres, el Daily MailDaily Mail.

Segons la policia, l'home, gelós de la relació entre Chelsie Cline i William Porterfield, que estava casat -la seva viuda ha confirmat la relació entre ells-, després de llegir un missatge penjat a Facebook per la primera, va anar al túnel de rentatge de cotxes i va tirotejar la parella al seu propi vehicle. Tot seguit, va arribar el cotxe amb Cortney Snyder i Seth Cline, contra els quals també va disparar fins a la mort.

Imatge compartida a Facebook

La setmana passada, Chelsie havia compartit una imatge al seu Facebook amb el següent text: "Després d'aquesta setmana, realment necessito sortir amb algú… amb una cita o amb un franctirador. A aquestes altures, qualsevol de les dues coses estaria bé". Timothy Smith va contestar a la sol·licitud amb un enigmàtic "jo podria ser les dues coses". Unes hores després, tirotejava fins a la mort el quartet.

Segons testimonis pròxims a l'exparella de Smith, el noi estava obsessionat amb ella. 

Diumenge, després de l'intercanvi de missatges a Facebook, Smith va anar fins al túnel de rentatge de cotxes de Saltlick i es va quedar esperant fins que van arribar Porterfield i Cline, segons ha indicat la policia. Quan van baixar del vehicle, Smith els va disparar a tots dos amb un fusell semiautomàtic. L'homicida també tenia una pistola i s'havia posat una armilla antibales.

Seth Cline i la seva acompanyant van arribar en aquell mateix moment al lloc del crim, i Smith també els va tirotejar. A més, una dona que era a la part del darrere d'aquest segon vehicle va patir lesions per vidres trencats.

               Segueix l'Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades