A AUSTRÀLIA

Un cangur cau sobre un ciclista

L'esportista queda a terra visiblement adolorit mentre que l'animal sembla que surt il·lès de la topada

canguro

canguro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una excursió en bici pot arribar a ser tota una aventura. Fins i tot perillosa. Però mai de la mena de perill que es podia haver imaginat un grup al qual li va caure a sobre un cangur. L'insòlit incident va passar a Queensland, al sud-est d'Austràlia, quan sis amics que passejaven van veure aparèixer de sobte un cangur entre uns matolls i, davant la sorpresa general, va saltar a sobre d'un d'ells.  

Notícies relacionades

Al vídeo es pot veure com el mamífer atropella la ciclista, que queda estesa a terra, ja que el cop sembla bastant fort. Però el cangur sembla sortir il·lès de la topada, ja que se'n va ràpidament i amb aparent normalitat. Les imatges han sigut captades des de la càmera que portava un dels excursionistes, que anava just darrere de la víctima. 

L'accident va tenir lloc la setmana passada i els testimonis no han trigat a fer declaracions al portal australià news.com.au. En aquest mitjà s'ha donat a conèixer el nom de la ciclista atropellada, Rebecca, i a més també se li ha diagnosticat una dolorosa subluxació a l'espatlla dreta. Res greu, ja que ara ella se'n riu de l'accident.