VÍDEO VIRAL

L'adolescent que no sabia usar un telèfon (analògic)

La seva mare ha publicat l'escena a Facebook i això ha provocat una gran quantitat de bromes i reaccions

telefonoanalgicoplay

telefonoanalgicoplay
undefined331948 telefono antiguo y telefono movil    telefonia    generico180130105659

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tecnologia avança cada dia a més velocitat. El que fa uns anys era habitual, ara ja s'ha convertit en obsolet. Una acció tan simple com la de trucar per telèfon es pot convertir en tot un repte si l'aparell és de fa dues o tres dècades i la persona que l'usa, un adolescent

Les xarxes socials han sigut les encarregades de mostrar aquesta última situació. Kimberly Phillips, una usuària de Facebook a Parks (Louisiana, EUA), ha publicat un vídeo en què el seu fill, Braylon, intenta trucar amb un telèfon de roda, de l'era analògica. Després d'una bona estona intentant-ho, el jove no aconsegueix fer la trucada. La seva mare, incrèdula, no pot evitar riure-se'n. 

Vídeo viral 

Una vegada més, una situació quotidiana i senzilla s'ha tornat a convertir en viral. Les xarxes no han pogut evitar fixar-se en aquesta curiosa escena i el vídeo ja ha sigut compartit per 320.000 persones. Sembla clar que els telèfons de disc ja són només un objecte antic i de col·leccionista, almenys per als adolescents.

Molts usuaris de Facebook s'han mostrat sorpresos davant l'escena. Alguns han reconegut fins i tot sentir-se vells a l'observar les dificultats de Braylon per usar el telèfon analògic. 

Notícies relacionades

  

Segueix Extra a Facebook