JA DISPONIBLE EN BETA

Les notificacions dels teus whatsaps estan a punt de canviar

L'usuari podria categoritzar els seus missatges per decidir de quins vol alertes i de quins no

Hi haurà 10 tipologies noves en la configuració i es podran controlar de forma individual

Les notificacions dels teus whatsaps estan a punt de canviar

REUTERS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No passen gaires minuts i la pantalla del telèfon mòbil ja s'ha tornat a omplir de notificacions. Moltes de WhastApp. Mems, emojis i missatges poc transcendentals la majoria. Ben aviat, l'usuari molest per aquest bombardeig d'alertes (missatges que esperen per ser llegits) les podrà dosificar i categoritzar-les al seu gust. Separar el gra de la palla a WhatsApp ja és possible en la versió beta de l'aplicació, i, ben aviat, si té bona acollida entre els testers, s'implantarà definitivament.

Segons publica Android Police, la popular aplicació de missatgeria instantània oferirà una desena de noves categories al canal de les notificacions, i cada una tindrà opcions per poder controlar-se de forma individual. 

Així, amb el canvi, hi haurà notificacions grupals, notificacions de missatges, còpia de seguretat de l'historial de xat, alertes d'aplicacions crítiques, notificacions de problemes, reproducció de mitjans, categories sense classificar, altres notificacions, mitjans d'enviament i notificacions silencioses.

A més, es podran activar o desactivar i també ser marcades amb diferents prioritats: urgent (alerta amb so i missatge a la pantalla), alta (so), mitjana (sense so) i baixa (ni so ni missatge a la pantalla).

Configuració

Per executar aquesta nova configuració s'ha de mantenir pressionada la notificació de WhatsApp, seleccionar Totes les categories i triar l'opció desitjada. I... adeu a les notificacions molestes. 

Notícies relacionades

Si voleu provar aquestes noves funcions, us podeu subscriure a la versió beta aquí

Segueix l'Extra a Facebook