certamen a l'Aràbia Saudita

Una dotzena de camells, expulsats d'un concurs de bellesa per utilitzar bòtox

Milers d'exemplars participen cada any en el Festival de Camells Rei Abdulaziz, dotat amb més 45 milions d'euros en total

Camells amb bòtox. El frau arriba al món animal. / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Milers de camells participen en cada edició del Festival de Camells Rei Abdulaziz, un peculiar concurs de bellesa que se celebra a l'Aràbia Saudita. En el certamen, els jutges han de jutjar la forma dels llavis o de les gepes, així com la musculatura dels cossos d'aquests animals.

Però en aquesta edició, que se celebra durant tot el mes a Riad, els jutges han descobert que diversos propietaris de camells han implantat bòtox als animals per aconseguir un dels diversos premis que es reparteixen cada any, dotats en una quantitat total de més de 45 milions d'euros, informa el diari The National45 milions d'eurosThe National. Sembla, segons la denúncia, que els propietaris dels mamífers els han injectat el líquid per millorar el seu aspecte. L'organització ha emès un comunicat en què destaca que no es permetran "fraus i manipulacions" en el concurs. 

El certamen, del qual se celebra la segona edició i que va començar el dia 12, inclou carreres, espectacles d'habilitat i el concurs de bellesa, però també hi ha parades de menjar i botigues de records.

               Segueix a Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades