REGAL SEXUAL

Fa 12 anys i li regalen dues 'strippers'

Un pare contracta les ballarines semidnues que 'animen' el seu fill

1
Es llegeix en minuts

¿Què se li pot regalar a un fill que fa 12 anys? En ple segle XXI, el més habitual -que no sempre recomanable- seria qualsevol giny relacionat amb les noves tecnologies.giny relacionat amb les noves tecnologies Però només a un pare de l'era de les cavernes se li podria acudir un regal tan de ritu iniciàtic i tribal com és regalar-li al menor dues ballarines que fan més que dansar seminues davant el  xaval. 

Notícies relacionades

Doncs això últim ha sigut el que ha passat en un club de cites, on un peculiar pare, no només ha regalat al seu fill de 12 anys un ball amb dret a sexe amb dues 'strippers', sinó que a més, probablement molt ufanós, orgullós i satisfet, ha permès que es gravés i que es vegi en acció el temorenc menor (atabalat només al principi, ja que ràpidament s'anima davant el suport de qui sembla ser el seu pare, i el de les dues joves que li' fan massatges.  I feta la gravació, 'ipso facto' el vídeo ha aparegut a YouTube, on ha provocat la consegüent polèmica.   

La gravació que s'ha penjat a la xarxa  -realitzada amb un 'smartphone'- no està identificada. Però, per les informacions que han aparegut per les xarxes i en diferents mitjans, tot sembla indicar que la 'festa' es va celebrar en algun local de contactes d'una ciutat dels EUA, i que el suposat pare (que apareix al vídeo animant el xaval) és un adinerat home de negocis. Si fos així, el progenitor podria tenir problemes amb la justícia nord-americana, on aquest tipus d'actuacions -de fet, aquesta no és la primera- estan penades.