SANTERA HOLLYWOODIANA

Les lavatives de cafè, l'últim frau 'detox' de Gwyneth Paltrow

L'actriu, que ja la va muntar grossa amb els ous de jade vaginals, ara promociona ènemes que els metges desaconsellen

L'ex de Brad Pitt i Chris Martin acaba de fer públic el seu compromís amb el productor televisiu Brad Falchuk, després de quatre anys de relació

paltrowgoopinstagram

paltrowgoopinstagram
quart-size-implant-o-1-300x256

/

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

Al llunyà Oest hi havia venedors ambulants de pocions per a la tos, pastilles per al fetge, locions per a la calvície i xarops de soda revitalitzants que van donar lloc a la famosa Coca-Cola. En l'actualitat, en aquelles mateixes latituds, segueixen existint embaucadors, ja siguin en forma de paelles de telebotiga o cosmètica healthy. D'això últim en sap molt l'actriu Gwyneth Paltrow (45 anys), influencer d'una suposada vida sana alternativa i natural que pregona a través de la revista Goop, que a més de blog és l'empresa a través de la qual ven cremes, raspalls i fins i tot jacuzzis.

Després de muntar-la grossa amb els seus vapors a la vagina per netejar l'úter o prescriure els ous de jade per tonificar els músculs de l'ídem i millorar els orgasmes, ara recomana desintoxicar el cos amb lavatives de cafè a preu d'or: 135 dòlars (113 euros).

La revista de Paltrow ha difós aquest dilluns el que l'ex de Brad Pitt Chris Martin també ha dit a Instagram: que després de quatre anys acaba de comprometre's amb el productor televisiu Brad Falchuk. Aquesta mateixa revista, Goop, és la que també inclou un article divulgatiu titulat La guia de la bellesa i la detoxificació. S'hi descriuen les virtuts de l'Implant O-Rama System per fer-se a casa ènemes amb cafè. Al mateix text, a més, remet a un altre article sobre les suposades meravelles d'aquestes purguesmeravelles.

L'Implant O-Rama System -una ampolla verda amb dos tubs, un d'ells amb una bomba o pera- no només neteja el còlon, diu el fabricant, a més "alleuja la depressió, la confusió, la tensió nerviosa, els símptomes d'al·lèrgia i alleuja el dolor sever". El fabricant, es cura en salut i diu que el seu producte "no és un substitut del consell mèdic professional". 

L'Implant O-Rama System.

La pràctica dels ènemes per netejar el còlon i purgar de toxines l'organisme no és nova, fa mil·lennis que l'utilitzen diferents civilitzacions. La ciència mai ha demostrat que sigui necessària. És més, en el cas de les lavatives de cafè, la medicina les desaconsella.

Desaprovat per la comunitat mèdica

Notícies relacionades

El 1928, el doctor Gerson va començar a realitzar aquests ènemes com una tècnica de desintoxicació i teràpia contra el càncer. La comunitat científica se li va tirar a sobre i va deixar d'usar-se. No obstant, encara avui dia moltes persones segueixen creient en la seva efectivitat i ho practiquen a casa. La ciència assegura avui dia que els ènemes de cafè són efectius per evacuar els intestins, però no tenen cap avantatge davant els laxants, ja que és una pràctica invasiva i complicada. En alguns casos, a més, és perjudicial: s'han reportat episodis d'insuficiència cardíaca per la gran absorció de líquids, casos d'infeccions per mala esterilització de l'equip, i desequilibri d'electròlits. A més, en malalties greus com el càncer, no només no és ineficaç, sinó perillós.

Segueix Extra a Facebook

Temes:

Dietes