'REALITY' CANADENC

Mata i cuina un puma en directe

Steve Ecklund, el copresentador d'un programa de caça de la televisió, es converteix en l'objectiu dels tuiters tras la seva última 'hazaña'

steve-ecklund

steve-ecklund

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La xarxa està plena de fotos del caçador Steve Ecklund amb les seves preses. Només s'ha de googlejar el seu nom per trobar centenars d'imatges del copresentador d'un programa de televisió canadenc anomenat ‘The Edge’. No obstant, l'última de les seves habituals fotografies posant amb un animal abatut li ha reportat nombroses crítiques a les xarxes socials.  

En aquesta ocasió, Ecklund apareix amb un enorme puma caçat a la província d'Alberta, Canadà. I l'aberrant imatge també mostra a la seva pàgina de Facebook com cuinava la carn i els òrgans de l'animal. En la publicació d'Ecklund, que té més de 8.000 seguidors, es podia llegir ‘Del camp a la taula en només un dia’.

Notícies relacionades

 El canadenc es va guanyar nombroses crítiques a la xarxa social, encara que la productora encarregada del programa va sortir al pas assegurant que es tractava d'"una cacera ètica", ja que es van tenir en compte la població i la conservació d'aquesta espècie, i que les persones poden “fer el que vulguin amb els animals que són lliures al bosc”.

Encara que el programa ha recordat que la caça és una font de motivació per a Ecklund, que va superar recentment un càncer, la gran majoria dels tuiters condemnen les seves suposades gestes i alguns fins i tot demanen el tancament del programa. "Mai entendré com hi ha persones que disfruten matant", tuiteja una persona anònima. "Steve Ecklund, ets un lamentable representant de l'espècie humana", escriu una altra.