LA PLAGA DE L'ASSETJAMENT ESCOLAR

Les estrelles de Hollywood es bolquen amb un nen que va patir 'bullying'

Katy Perry, el Capità Amèrica i Eleven ('Strangers Things') són alguns dels vips que han animat el jove Keaton Jones

El vídeo del xaval de Tennesse suma més de 22 milions de visites

keaton-jones

keaton-jones

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plaga de l’assetjament escolar ha tornat a emergir com a tema d’actualitat arran d’un vídeo difós recentment a les xarxes socials i que s’ha fet viral en poques hores. El protagonista, Keaton Jones, explica entre llàgrimes a la seva mare les experiències de bullying, burles i insults que pateix diàriament a la seva escola de Tennessee, als Estats Units.

La mare del noi va decidir pujar divendres un post a Facebook en el qual afirmava que havia hagut d’anar a recollir el seu fill a escola perquè «tenia massa por per dinar allà». En el vídeo, Keaton relata visiblement afectat que els seus companys li diuen «lleig», se’n riuen del seu nas i l’assetgen amb un continu i perjudicial «no tens amics». Però no només això, el nano explica com durant el dinar els assetjadors s’havien dedicat a vessar-li la llet, abaixar-li els pantalons davant de tots o ficar-li pernil per la roba.     

Notícies relacionades

Les reaccions no s’han fet esperar. Cantants com ara Katy Perry o actors com per exemple Chris Evans són algunes de les estrelles i personalitats de Hollywood que han mostrat el seu suport a Keaton.

Però el poder d’internet, el positiu, va més enllà. Una pàgina de crowdfunding (plataforma col·laborativa dedicada a recollir diners per finançar projectes) ha reunit de moment més de 47.000 dòlars (al voltant de 40.000 euros) per invertir-los en l’educació futura de Keaton.