IMPRUDÈNCIA FATAL

Grava la seva pròpia mort al treure el cos per la finestreta del cotxe

La turista russa estava de vacances a Punta Cana amb el seu fill i una amiga

turistarusa

turistarusa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Una turista russa ha mort de forma tràgica mentre gravava un vídeo fent 'topless' a l'interior del cotxe en què viatjava per una autopista de Punta Cana.

Es deia Natalia Borodina i tenia 35 anys. Treballava com a agent immobiliària a Cannes, França, país on residia. Passava uns dies de vacances a la República Dominicana, amb el seu fill, de 8 anys, i una amiga ucraïnesa, Ivanna Boirachuk, de 32 anys.

Dimarts passat va ser un dia plujós i les dues amigues van sortir a passejar per la localitat en cotxe. Segons la policia dominicana, la dona russa es trobava sota els efectes d'alguna droga psicoactiva.

Cop contra un senyal

Borodina, que anava al seient de l'acompanyant, es va treure la part de dalt del biquini, es va quedar mig despullada i va treure mig cos fora de la finestreta. La seva amiga, mentrestant, conduïa amb una mà i amb l'altra gravava l'ocurrència de Borodina. En pocs segons, Boirachuk no va veure que davant seu hi havia un pou d'aigua, va perdre el control del vehicle i es va acostar massa al costat dret de la carretera. En aquell moment, Borodina es va donar un cop al cap contra un pal.

La fatal imprudència va quedar registrada en un vídeo.

Notícies relacionades

Encara que Borodina va arribar amb vida a l'Hospital de Verón, a la província de La Altagracia, les seves ferides al cap eren massa greus i va morir poques hores després.

El vídeo sota aquestes línies pot ferir la sensibilitat de l'espectador: