Intercanvi de denúncies

L''extriunfito' Àlex Casademunt s'enfronta a tres anys de presó

El cantant, que va participar en la primera edició del concurs musical, es va veure implicat en una baralla en una discoteca de Vigo al gener

zentauroepp36906479 gente alex casademunt instagram170117130850

zentauroepp36906479 gente alex casademunt instagram170117130850

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El 15 de gener, el concursant de la primera edició de 'Operación triunfoÀlex Casademunt va participar en una baralla en una discoteca de Vigo (Pontevedra). En realitat, el cantant va rebre "un cop amb un got", segons es va encarregar ell mateix de matisar a les xarxes socials.

"Que no s'escampi el pànic", deia, i en un llarg missatge, el cantant d''OT' explicava llavors que, "tot i que semblava força aparatós, estic bé, tinc l'ull intacte i bé... punts i cicatrius... poc més". A més, Casademunt agraïa els missatges de suport dels seus fans i anunciava que ara li tocava "descansar uns dies i a tota marxa una altra vegada".

Notícies relacionades

Els fets van passar el 15 de gener en una coneguda discoteca de Vigo. Les versions dels testimonis difereixen, però tot apunta que Casademunt es va acostar a un grup de noies i un dels nois que era amb elles es va embrancar amb Casademunt en una baralla, que va acabar amb el cantant català amb dotze punts de sutura a la cella i al front a causa d'un "cop de got" i amb el jove de Vigo, de 21 anys, detingut per suposada agressió. El noi, per la seva banda, va assegurar davant el jutge al març que ell només es defensava, perquè Casademunt l'havia agredit primer. El cas és que tots dos van denunciar el contrari.

Petició de tres anys

Ara, segons ha revelat el diari local 'Faro de Vigo', la representació legal del noi viguès ha sol·licitat una pena de tres anys de presó per al cantant per la suposada comissió d'un delicte de lesions. La defensa de Casademunt encara no ha presentat el seu escrit d'acusació contra aquest noi. La jutge del Jutjat d'Instrucció 1 de Vigo va trobar a principis de mes indicis de delicte en la baralla, i per això va derivar la causa a la Fiscalia perquè formuli acusació o en determini l'arxivament.