promoció un 95% més barata

Caos a les Filipines per la venda d'hamburgueses a 13 cèntims

Una cadena de menjar ràpid ofereix un preu especial per als 80 primers clients de cada un dels seus locals en el seu vuitè aniversari

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Vuitè aniversari i una hamburguesa a 8 pesos (0,13 euros) per celebrar-ho. Aquesta era l'atractiva oferta que una cadena d'hamburgueses filipina promocionava aquest diumenge als seus establiments repartits per tot el país per celebrar l'efemèride.

L'hamburguesa normalment té un preu de 145 pesos (una mica menys de 2,40 euros) i per això, amb l'oferta, es pagava menys d'un 5,5% del que costa normalment.

Notícies relacionades

El problema és que només es beneficiaven d'aquesta promoció els 80 primers comensals, amb la qual cosa els locals d'aquesta hamburgueseria s'han vist literalment assaltats per centenars de persones que volien pagar un 95% menys per la seva hamburguesa.

Malgrat les aglomeracions, no s'han produït víctimes en les allaus. No obstant, la cadena de menjar ràpid ha volgut demanar perdó a Facebook pel comportament dels seus clients: "Demanem disculpes pels inconvenients experimentats als clients i a la resta de compradors dels centres comercials que, involuntàriament, han patit aquesta celebració que tenia la intenció d'agrair els 8 anys de lleial suport".