El vídeo d'un nen amb síndrome de Down cantant un èxit de Whitney Houston es torna viral

El seu tia grava i comparteix el 'playback' del petit Dane Miller de la cançó 'I have nothing' amb molta passió i sentiment

dane-miller-video

dane-miller-video

1
Es llegeix en minuts

Dane Miller és un nen de Texas (EUA) de 9 anys, que té síndrome de Down i que s'ha convertit en tot un fenomen viral a Facebook. La seva tia Jeanne l'ha gravat en vídeo cantant 'I have nothing', un dels èxits de la cantant Whitney HoustonWhitney Houston. La seva passió i sentiment han arribat al cor de moltes persones i ha portat el seu vídeo a recórrer el món més enllà de la seva localitat natal.

Notícies relacionades

El jove Dane va descobrir la llegendària Whitney Houston gràcies al seu germà gran, amb qui va veure un documental sobre l'artista, segons ha declarat la seva família al canal de notícies Fox NewsFox News. Va ser poc després, quan després d'escoltar nombroses cançons de l'artista ja desapareguda, va protagonitzar aquest inesperat 'playback', que la seva tia no es va poder resistir a compartir. "Només llegint els comentaris ja m'emociono. Algunes altres famílies amb nens amb síndrome de Down han compartit fotos dels seus fills", explica la mare a la cadena texana KTVT.

¿No és aquest nen la cosa més dolça?", s'ha preguntat la seva tia. "Li encanta cantar, Whitney [Houston] estaria orgullosa". Només a Facebook ja suma més de 22 milions de reproduccions. Arran de l'èxit d'aquest vídeo, el nen ja té el seu propi canal de Youtube, que es diu 'Amazing Dane'.