Les vacances més boges

La lluita per aconseguir una gandula de la piscina d'un hotel

Una tuitera penja el vídeo de la cursa per aconseguir un lloc a la piscina d'un hotel de Gran Canària

collage-platja

collage-platja

1
Es llegeix en minuts

Durant l'estiu, els hotels i apartaments arriben a la màxima ocupació, amb turistes ansiosos per disfrutar de les seves vacances. Els estiuejants no es volen perdre cap luxe ni servei contractat, com un bon bany a la piscina de l'hotel. Però això, a vegades, es pot convertir en una experiència estressant, sobretot quan aconseguir una gandula es converteix en una prova gairebé d'atletisme. Una escena d'aquesta mena és la que ha captat Raquel Cordonié en un vídeo que està sent tendència a Twitter. Des del balcó d'un hotel de Gran Canària ha gravat com la multitud corre desesperada per aconseguir un bon lloc a la piscina.

¿A qui no li sona un espectacle així?

En el vídeo es pot veure com el responsable de seguretat dona l'ordre d'entrar i la gent corre per agafar el millor lloc. Però, a més, Cordonié explica que algunes persones ja feien cua des de dos quarts de vuit del matí. En declaracions per a EL PERIÓDICO, assegura que aquesta escena es repeteix cada dia. Una lluita de supervivència diària que va decidir immortalitzar amb el 'hashtag' irònic #estapasando.

Cinta de seguretat

Notícies relacionades

La situació ha arribat a tal punt que l'hotel ha hagut d'instal·lar una cinta de seguretat. El vídeo ja suma més de 5.000 retuits. Altres usuaris han explicat que també han sigut testimonis d'escenes semblants.

Paròdies

Com acostuma a passar amb els vídeos més virals, han aparegut diverses paròdies a la xarxa. Fins i tot han creat una versió amb la banda sonora de 'The walking dead'.