NOSTÀLGICS D'ENHORABONA

Paint no morirà (del tot)

Microsoft recula i permetrà descarregar gratis el programa des de la Windows Store

paintsequeda

paintsequeda

1
Es llegeix en minuts

Nostàlgics del món, alegreu-vos. Paint no ha mort. Paint no desapareix de Windows. Almenys, no del tot. Microsoft acaba d'anunciar que el seu vell programa de dibuix -que ha anat incloent en tots els seus equips i sistemes des de la primera versió de Windows 1.0 el 1985, fins a l'actual Windows 10- seguirà amb vida: es podrà descarregar de forma gratuïta a la Windows Store

En un comunicat en el blog oficial insisteixen que el Paint 3D serà el successor del Paint, i que serà l'aplicació predeterminada en les noves versions de Windows.

Notícies relacionades

Després de l'enrenou causat per la notícia de la desaparició de Paint, els de Redmond han escrit: "Avui hem vist una increïble allau de suport i nostàlgia al voltant de MS Paint", diuen des de Microsoft a la nota. "Si hem après alguna cosa, és que després de 32 anys MS Paint té molts fans. Ha sigut increïble veure tant amor per la nostra vella i fidel aplicació.

"MS Paint és aquí per quedar-se, però tindrà una nova casa aviat, a la botiga de Windows, on estarà disponible de forma gratuïta", recalquen.