PER A UNES VACANCES DIFERENTS

Els 10 'gadgets' per a un estiu increïble

D'una rentadora portàtil a un clauer digital perquè no perdis la maleta: els dispositius més útils per al teu descans estival

stable-goods-pint

stable-goods-pint

4
Es llegeix en minuts
David Parreño Mont / Barcelona

Aquest estiu pot ser una mica diferent amb algun d’aquests 10 dispositius que et presentem. Als que se’n van a la muntanya, els pot interessar un llum portàtil i inflable. I als abonats a la platja i a la  piscina, els serà molt útil un altaveu que es pot mullar.

Captura cada moment

Vesteix-te amb una dissimulada càmera personal per registrar tots els moments de les teves escapades. Aquest nou gadget fa una foto cada 30 segons sense haver de prémer cap botó. Així, fa una història dels moments més interessants de les teves vacances. La Narrative Clip disposa d’un sensor de cinc megapíxels, GPS, acceleròmetre i un USB per carregar la bateria, que aguanta dos dies. L’empresa que l’ha creat ha presentat una nova versió que permet sincronitzar-la via 'wi-fi' i 'bluetooth' amb diversos dispositius (229 euros,  Narrative Clip 2).


Controla la teva maleta

Sem pre és important tenir controlades les pertinences quan es viatja. Aquest petit clauer es connecta mitjançant bluetooth al telèfon mòbil per saber la seva ubicació en tot moment en un radi de 30 metres. És especialment útil per posar a les claus o a la bossa perquè t’avisa quan s’allunyen massa de tu. També el podràs col·locar a la maleta per saber quan arriba per la cinta d’equipatges de l’aeroport i així no haver d’esperar gaire dret per recollir-la (19 euros, Gigaset Keeper).


La primera rentadora portàtil

Per als que volen marxar d’aventura sense gaire pes a la motxilla, és molt recomanable aquesta bossa de rentat que permet netejar la roba, sense gastar-se un euro i sense electricitat, en qüestió de minuts. Sembla una simple bossa, però a dins té uns nòduls interns que funcionen igual que les antigues taules de rentar. La diferència és que aquesta taula és flexible i no necessites mullar-te les mans (62 euros,  Scrubba Motxilla de Lavado).


Cantimplora multiusos

En cas de tenir set, pots omplir l’ampolla d’aigua, però si t’atures a fer una cervesa es pot transformar fàcilment en una gran  copa que manté la temperatura de la birra. Aquesta ampolla que es converteix en got (o viceversa) es neteja fàcilment i és ideal per estalviar espai a la motxilla. (28 euros,  Stable Goods Pint).


Càrrega amb el sol

Si t’emportes el mòbil, la tauleta o el lector d’e-books per a unes vacances perfectes, pots quedar-te sense bateria, que acostuma a acabar-se en el pitjor moment possible. Per evitar-ho, pots fer servir  una bateria portàtil o, sense anar més lluny, tirar d’energia solar. Si una cosa no falta a Espanya és sol, així que ¿per què no adquirir un carregador solar? Amb aquest que et presentem, podràs tornar a usar les bateries fàcilment gràcies a la seva potència de 5.000 mil·liamperes per hora que es recarreguen mitjançant un panell solar. Aquest 'gadget' té dues entrades USB per carregar un parell de dispositius alhora (11 euros,  Levin).


Màscara de busseig

¿Cansat de nedar sota l’aigua amb unes aparatoses ulleres i un tub? És el que els passava als creadors d’aquesta màscara de busseig de Decathlon. Aquest invent permet respirar de forma natural tant pel nas com per la boca, a través d’un tub que surt per la part superior del front. A més, ofereix un camp de visió net, d’uns 180 graus (30 euros, Easybreath).


Escolta música a l'aigua

Aquest altaveu és el millor invent per poder passar uns dies fantàstics a la piscina. Podràs estar amb la millor música i amb els amics sense haver de preocupar-te per si se’t mulla l’equip. La seva forma cilíndrica permet que sigui fàcilment portàtil i que el so surti per tots els costats: 360 graus de música. A més, té bluetooth i es pot controlar amb la veu. També podràs respondre trucades del mòbil sense haver de sortir de la piscina (86 euros, Braven).


No et quedis a les fosques

Si surts d’excursió, vigila de no quedar-te sense llum. Per aconseguir-ho necessitaràs un llum com el que ha creat l’empresa MPowerd. Aquest petit dispositiu es carrega mitjançant energia solar, és gairebé irrompible i és inflable. El llum es pot aixafar com una llauna, sense que a penes ocupi espai a la maleta: comprimit fa tan sols 2,5 centímetres. També és impermeable i flota a l’aigua (16 euros, Luci Outdoor 2.0).


Sabates per a l'aigua

Notícies relacionades

Sabates per a l’aigua pensades per a tota mena d’activitats aquàtiques que hagis de practicar aquests mesos d’estiu. A la platja, aquestes sabates et serviran per protegir-te els peus al caminar. Destaquen pel seu suau PVC i l’interior de polièster, amb orificis transpirables (17 euros,  Recife / Arena).


Estoreta autoinflable

Si vas d’acampada, necessitaràs descansar. Per aconseguir-ho, et recomanem una estoreta autoinflable que t’estalviarà esforços. Quan t’instal·lis al campament, l’aïllant s’inflarà automàticament fins al 80%. La resta de l’operació d’inflar es completa amb la boca, fins a arribar a la pressió que consideris més còmoda (19 euros, Forclaz).

Temes:

Estiu Gadgets