CAIGUDA FATAL A SINT MAARTEN

Mor una dona al caure per la ràfega d'un avió al Carib

La turista neozelandesa estava enfilada a la tanca de l'Aeroport Internacional Princess Juliana, a només 50 metres del començament de la pista

aeropuerto-internacional-princesa-juliana

aeropuerto-internacional-princesa-juliana

1
Es llegeix en minuts

Una turista neozelandesa ha mort aquest dimecres a l'illa caribenya de Sint Maarten per l'impuls de l'aire d'un avió a l'Aeroport Internacional Princess Juliana. Aquest aeroport és famós perquè els avions volen extremadament baixos sobre la sorra abans d'aterrar. El començament de la pista està a només 50 metres de la tanca, a la platja Maho.

La dona, de 57 anys, estava enfilada en aquesta tanca quan la força dels motors del jet l'han fet caure enrere. Ha patit lesions greus i ha sigut traslladada immediatament a l'hospital, on ha mort poc després, segons informa la cadena britànica BBCBBC.

Notícies relacionades

Malgrat els senyals de perill que envolten la zona i que adverteixen dels cops de vent que generen els motors dels avions a l'enlairar-se i aterrar, molts turistes s'acosten a contemplar els vols i s'agafen a la tanca per evitar ser arrossegats pel vent.

En un comunicat, la policia de Maarten assegura que patrulla la zona diverses vegades al dia per evitar que els turistes s'hi acostin més del compte. "Molts turistes venen a l'illa per experimentar l'emoció de l'aterratge i l'enlairament dels avions, que s'acosten volant per sobre dels seus caps d'una forma extremadament perillosa", assevera la nota de la policia.