FAMOSA PER LES SEVES IMITACIONS A FAMOSOS

Mor la youtubera i presentadora de televisió Stevie Ryan als 33 anys

La policia va trobar el seu cos sense vida a casa seva, a Los Angeles, i sospiten que potser es va suïcidar

stevie

stevie

1
Es llegeix en minuts

La popular youtubera i presentadora de televisió nord-americana Stevie Ryan ha sigut trobada morta als 33 anys a casa seva, a Los Angeles, Califòrnia. La policia sospita que es tracta d'un suïcidi, comès dissabte, 1 de juliol, segons informen diversos mitjans com el ‘Daily Mail’.

Poc abans de la seva mort, la també actriu, coneguda com a Little Loca havia compartit un missatge sobre la mort del seu avi acompanyat per un 'collage' de fotos del que considerava que era “l'home dels seus somnis”. “Ens trobarem a Persebu, aviat. T'estimo, papa”, escrivia Ryan el 25 de juny. 

Notícies relacionades

Uns dies després, a Twitter, on es defineix com a 'antisocialité, Ryan va compartir una altra imatge del seu avi difunt, en un actitud més simpàtica però amb el mateix missatge: "Descansa a Persebu, cor meu". Ryan, nascuda a Victorville, Califòrnia, potser es referia a la tranquil·la i paradisíaca platja de Percebú, a la Baixa Califòrnia.

Ryan es va fer especialment coneguda el 2009 gràcies a les seves imitacions de personatges tan famosos com Lady GagaKim KardashianAmy Winehouse i Justin Bieber. Aquelles paròdies li van obrir les portes d'altres projectes com ‘Stevie TV’ i ‘Sex with Brody’, amb Brody Jenner, el germanastre del clan Kardashian. 

Temes:

Youtubers