Croissant saludable amb massa de iuca

T'oferim una original recepta feta amb iuca i amb farcit de gall dindi o formatge

1
Es llegeix en minuts
LILY RAMÍREZ

Aquesta és una original recepta feta amb iuca, un tubercle procedent de Sud-amèrica ric en hidrats de carboni, igual que la patata. 

INGREDIENTS

2 tasses de iuca o mandioca

1 cullerada d'oli de coco

Sal al gust

150 g de gall dindi o formatge

1 rovell d'ou

Aigua

PREPARACIÓ

1- Coem la iuca en aigua fins que s'estovi, la deixem al dente, no completament tova

2- La deixem assecar bé i que es refredi

3- N'eliminem les venes i la passem per un passapuré o la posem en un processador d'aliments fins a aconseguir una massa

4- Hi afegim l'oli de coco, la sal i l'amassem

5- Estirem la massa i la tallem en triangles

6- Col·loquem el farcit (el gall dindi o el formatge) en cada triangle

7- Els tanquem enrotllant la massa

8-  Els envernissem amb rovell d'ou

9-  Els fornegem a 200 graus durant 20 o 25 minuts aproximadament

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO t'ofereix les millors receptes, des de l'alta cuina de Carme Ruscalleda fins als secrets dels nous cuiners o les mil i una maneres en què es poden preparar els canelons.

Més, a Receptes Lily.