ESTRI DE CUINA LETAL

Una bloguera francesa mor fent crema chantilly

Rebecca Burger, que tenia més de 160.000 seguidors a Instagram, ha mort quan li ha explotat el sifó amb què feia la recepta

39008544 60

39008544 60

1
Es llegeix en minuts

Rebecca Burgerbloguera francesa de 33 anys, ha mort aquest dimecres a Mulhouse (França) a causa de l'explosió d'un sifó mentre preparava crema batuda chantilly.

L'ESTRI GASTRONÒMIC

La mort l'hi ha provocat el dispensador, la càpsula de gas de la part superior del sifó de nata, que ha explotat i li ha impactat contra el pit. Aquest incident li ha provocat ferides molt greus que han resultat mortals. 

Els seus familiars han penjat una foto al seu compte d'Instagram advertint del risc dels dispensadors de crema defectuosos que encara estan en circulació.

Rebecca Burger era coneguda a França per les seves publicacions sobre 'fitnes' i 'life style'. La seguien més de 160.000 persones.

CASOS ANTERIORS 

Notícies relacionades

La policia local ha iniciat una investigació, ja que no és la primera vegada que passen aquests accidents. El 2014 es van produir dos incidents semblants més a la regió d'Alts del Sena, a l'oest de París, encara que llavors no hi va haver víctimes mortals.

L'Institut Nacional de Consum francès ja havia advertit del risc d'utilitzar aquest tipus de sifó de la marca Ard’Time, ja que el capçal de plàstic del dispensador no és capaç de resistir la pressió que el gas exerceix en el cos del recipient.