recepta fàcil
Com preparar unes rosquilles de pasta fullada
Aquestes rosquilles venen de gust a qualsevol hora del dia
rosquillas
Aquesta és una recepta fàcil per preparar unes rosquilles de pasta fullada bones, molt bones i que venen de gust en qualsevol moment.
INGREDIENTS
-2 làmines de pasta fullada de 250 g
-20 g d'aigua o mantega
-100 g de sucre per arrebossar-les
-1 tallapastes i 1 broquet fi
Per fer el xarop:
-70 g de sucre
-70 g d'aigua
-De 20 a 70 g de mel suau al gust
PREPARACIÓ
Comencem fonent la mantega. Amb la mantega enganxarem les planxes de pasta fullada, o a foc suau o al microones uns 30 segons a 700 w. Si les enganxem amb aigua ometem aquest pas.
A continuació estenem una làmina de pasta fullada i n'humitegem la superfície amb la mantega o amb aigua. Estenem l'altra làmina de pasta fullada a sobre, començant des d'una banda cap a l'altra. Traiem el paper que porta i el col·loquem a la plata on fornejarem. Al damunt hi posarem les rosquilles. Pressionem lleugerament una làmina contra l'altra per ajudar-les que s'enganxin bé. Posem a escalfar el forn a 210º.
Mentrestant tallem la pasta fullada amb un tallapastes circular i un altre de més petit per al forat del mig. A mesura que anem tallant les rosquilles, les anirem col·locant a la plata de fornejar. Una cop tallades les courem al forn a 210º durant uns 8-10 minuts, amb escalfor a dalt i a baix fins que quedin lleugerament daurades.
Mentre es couen, fem un xarop escalfant a foc mitjà l'aigua, el sucre i la mel. La quantitat de mel dependrà́ del que vulguem que es noti el seu gust. Courem el xarop durant uns 5 minuts, fins que el sucre quedi fos.
El retirem i el reservem fins que estiguin fetes les rosquilles. Un cop cuites les rosquilles, les deixem temperar un parell de minuts. Les banyem en l'almívar, les escorrem bé i les passem al recipient del sucre, on les arrebossem. Les sacsegem i les col·loquem a la plata de servir. Estan bones, boníssimes.
Notícies relacionadesEL PERIÓDICO t'ofereix les millors receptes, des de l'alta cuina de Carme Ruscalleda als secrets dels nous cuiners o les mil i una maneres en què es poden preparar els canelons.
Més receptes a www.cocinaenvideo.com
- Procés a Tailàndia La pena de mort s’allunya del cas Daniel Sancho
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Terratrèmol hores abans de l’inici de la campanya catalana Sánchez anul·la la seva agenda i es planteja renunciar després de la investigació a la seva dona
- BCN expandirà el bus a demanda durant els pròxims tres anys
- A tot Espanya Sanitat no pot cobrir 473 destinacions per a MIR
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- CONGRÉS ¿Què és una moció de censura i com funciona? Terminis i altres claus
- Hisenda ¿Què és l’IRPF i quins són els trams de la renda el 2021?
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- ‘Fairy ballroom’ Música, fantasia, dansa i burlesque