HUMOR AMB PHOTOSHOP

Els mems de la visita de Trump al Papa

La foto de la trobada de la família del president dels EUA amb el Pontífex desperta la imaginació dels internautes

zentauroepp38592776 pope francis poses with u s  president donald trump  c  his 170525183621

zentauroepp38592776 pope francis poses with u s president donald trump c his 170525183621 / OSSERVATORE ROMANO

1
Es llegeix en minuts

La reunió del president dels EUA, Donald Trump, i el papa Francesc al Vaticà ha omplert les xarxes de bromes i comentaris divertits. Més enllà de la transcendència política de la trobada, que va durar només mitja hora dimecres, la pomposa posada en escena de la cita ha sigut un ganxo massa llaminer per als internautes per no fer mems.

Una de les fotos més 'tunejades' pels amants del Photoshop ha sigut una en què apareix el mandatari nord-americà amb la seva dona, Melania, la seva filla Ivanka i el marit d'ella, Jared Kushner, amb el Pontífex. La foto real, de l''Osservatore Romano', mostra el contrast del rigorós negre de la família Trump i el blanc impol·lut de Francesc, que ha donat peu als que han deixat anar la imaginació a parlar d'una escena tètrica.

Notícies relacionades

També es van fer bromes a la televisió. El mitjà especialitzat 'Politico' ha fet una selecció del millor dels 'late nights', i ha destacat la improbable carícia de Trump al Papa, al qual aquest respon amb un gest que ja hem vist recentment a Melania.

Altres s'oblidaven de les bromes i comparaven l'estricte rictus de Francesc davant el president dels EUA amb el que el Pontífex li va dedicar a l'antecessor de Trump, Barak Obama.