POLÈMICA A L'ARGENTINA

Suspesa una professora d'anglès per burlar-se d'una alumna a Facebook

jgblanco20570574 gra07  madrid  16 10 2012   vista general de una de las aula170518130536

jgblanco20570574 gra07 madrid 16 10 2012 vista general de una de las aula170518130536 / Chema Moya

1
Es llegeix en minuts

El comportament d'una professora d'anglès ha causat una gran indignació a l'Argentina, després de burlar-se de les respostes d'una alumna i exposar-la a escarni públic a través del seu compte de Facebook. Amb el títol 'No deixen de sorprendre'm' (diversos signes d'admiració i un emoji de disgust), la mestra de quart curs d'una escola de secundària a Banfield, a la província de Buenos Aires, va penjar la foto amb una de les respostes de la prova, que l'estudiant va contestar en castellà en lloc d'anglès (la imatge fixa del vídeo que acompanya aquest article).

Alguns amics de la mestra, Gabriela Jarsún, van reaccionar al 'post' amb més burles. "Crec que ni en castellà aprova, hahahaha", deia un dels missatges. I la mestra també va contestar, en la línia del primer: "Així fos en castellà. Per a un quart any són un desastre les oracions", escriu.

Diversos amics de la menor ho van saber i van informar la nena, que va expressar la seva preocupació a casa.

'BULLYNG' A LES XARXES

Al mateix temps, la foto es va viralitzar a les xarxes i va generar gran polèmica i rebuig social per aquest cas de 'bullyng'. Quan la notícia va arribar als mitjans de comunicació, la direcció de l'escola va decidir suspendre temporalment la mestra.

La mare de la nena, Angélica, ha parlat en diversos mitjans de comunicació argentins, i ha donat la seva versió dels fets.

SENSE RESPOSTA DE LA PROFESSORA

Després de consolar els plors de la seva filla, va intentar parlar amb la professora. "Li vaig enviar un missatge però mai em va contestar. I quan li vaig enviar un segon missatge, em va bloquejar", ha explicat a 'Clarín'. 

Notícies relacionades

La mare ha dit que la nena està avergonyida. "Mai hem tingut cap problema amb el col·legi, però m'empipa que aquesta docent no respecti un dels meus fills. No hi ha dret que aquesta dona vingui a fer-li mal", s'ha queixat.

El centre ha informat la professora del "relleu transitori de les seves funcions". També se li obrirà una investigació preliminar. Després "es prendran les decisions sobre el seu càrrec com a docent".