EN DIRECTE

Ana Rosa Quintana fa de mitjancera amb un home que amenaçava amb suïcidar-se

L'individu pretenia llançar-se d'un quart pis si la seva mare, malalta d'Alzheimer, era desnonada

 

  / TELE 5

1
Es llegeix en minuts

Ana Rosa Quintana ha intentat des del seu programa de Tele 5 mediar amb un home que amenaçava amb llançar-se des d'un quart pis si la seva mare, una dona de 83 anys i malalta d'Alzheimer, era desnonada de la seva vivenda d'un barri de Madrid. La història ha tingut, de moment, un final feliç ja que la justícia ha atorgat una pròrroga d'un mes a la dona.

La presentadora ha dialogat en directe amb Fabián, el desesperat fill de la víctima. A un costat de la pantalla, Quintana, i a l'altre, l'home enfilat a un balcó amb el telèfon mòbil. "Pensa en la teva mare. Aguantes tot això, no pots defallir ara", clamava la periodista. "Demano temps, la casa la tinc perduda, d'aquí un mes tindrem un pis social a Alcalá. Em tiraré", deia l'home.

"De tirar-te, res. Pensa que podràs ajudar la teva mare. Estem pendents de tu. Truca, no estàs sol. Ho interromprem tot per ajudar-te", ha dit Quintana.

Quintana ha reclamat que el jutjat detingui el desnonament i també s'ha dirigit a l'audiència per buscar un advocat per a la dona. "És una vergonya. Que ho aturin. Una dona amb Alzheimer immobilitzada al llit, que aturin l'ordre de desnonament", demanava la periodista.

Notícies relacionades

El desnonament es produeix per l'impagament d'un crèdit a un usurer conegut com a Antonio Arroyo 'el Prestamista'. La família necessitava 50.000 euros per muntar un bar i pagar impostos endarrerits. Després no van poder tornar el deute. La justícia ha aturat, de moment, l'ordre de desnonament.