LLUITA CONTRA EL CÀNCER DE MAMA A L'ARGENTINA

'Todos aman las tetas', la campanya dels mugrons cantant

El Moviment d'Ajuda contra el Càncer de Mama argentí burla la censura de Facebook i Instagram posant boques que canten als pits del seu vídeo

tetas

tetas

1
Es llegeix en minuts

El Moviment d'Ajuda contra el Càncer de Mama (MACMA) argentí ha llançat una nova i polèmica campanya per ajudar en la lluita contra aquesta plaga: 'Todos aman las tetas'. I el vídeo de la campanya també és polèmic ja que el 'protagonitzen' uns 'mugrons cantadors':

Notícies relacionades

El problema és que xarxes com Facebook o Instagram censuren totes les imatges on surten mugrons, sense saber per quin motiu ho fan. I amb aquest vídeo, l'associació argentina pretén burlar aquesta censura i fer-se'n ressò, com ja va ser l'any passat, quan també va cridar l'atenció dels mitjans de comunicació a l'utilitzar uns pits d'home per ensenyar com es fa una exploració mamària. I per evitar ser censurats, reemplacen els mugrons de diferents pits per boques, que asseguren que "todos aman las tetas", de manera que no s'haurien de censurar.

El vídeo també alerta sobre la importància de la prevenció d'una malaltia que cada any afecta el voltant de 20.000 dones al país sud-americà, segons l'Institut Nacional de Càncer argentí, que assenyala que els homes suposen només l'1% dels afectats per aquest càncer.