BROMES A LA XARXA

Trump o el conill de Pasqua, ¿qui és el president dels EUA?

Twitter se'n riu de l'error d'una tele al retolar el lloc que ocupa el líder nord-americà al balcó Truman

 

 

1
Es llegeix en minuts

Des del 1978 és tradició que la gent vagi a la Casa Blanca per buscar i fer carreres amb els ous de Pasqua. Aquest any també han seguit el ritu els nous inquilins de la residència presidencial dels EUA: Donald Trump, la seva dona, Melania, i el seu fill de 10 anys, Barron. A la festa s'hi van sumar 20.000 nens i els seus progenitors.

Fins aquí tot correcte. Trump va aprofitar l'esdeveniment per llançar els seus famosos missatges patriòtics, patriòtics i jocosos: "Ens unirem a vosaltres i disfrutarem de la vostra companyia per fer rodar els ous de colors" (...) "Sé que molta gent allà a baix triomfarà perquè he vist aquests nens i són molt competitius"... I altres frases típiques seves, com "el país serà més fort i millor com a nació que mai".

Notícies relacionades

Però el verdader protagonista de la jornada va ser el responsable d'escriure el rètol que va sortir a la tele durant la retransmissió que en va fer la CNBC: hi apareixia Trump i, a la seva esquerra, la mascota del conill blanc gegant al balcó Truman. No obstant, el cartell deia que el de l'esquerra era "el president dels EUA".

Un usuari de Twitter, James Doleman, va detectar l'error i el seu missatge i ho va comentar a la xarxa social, on l'acudit ja ha sigut compartit més de 60.000 vegades i acumula més de 120.000 'm'agrades'.