FESTA ABANS D'UNA SETMANA DECISIVA

Piqué i els seus fills s'empastifen pintant ous de Pasqua

Shakira celebra la festa compartint a Instagram una divertida fotografia

piquepasqua

piquepasqua

1
Es llegeix en minuts

Shakira i Piqué han avançat 24 hores la celebració del Dilluns de Pasqua, segons ha compartit la cantant colombiana al seu compte d'Instagram. Els 35 milions de seguidors de Shakira han pogut celebrar la captura en què apareixen empastifats de pintura i xocolata Gerard i els petits Milan i Sasha. Completa l'avís amb el resultat de la jornada xocolatera, tres ous que reposen sobre la gespa.

El peu de foto l'escriu la mateixa Shakira: "Pintant ous de Pasqua! Bona Pascua!!". I com sempre que llança un missatge a les xarxes, s'afegeix la traducció a l'anglès. 

SETMANA SANTA PROLONGADA PEL FUTBOL

Notícies relacionades

El calendari avisa que s'ha acabat la Setmana Santa, encara que aquest any per a Gerard Piqué, com per a tots els blaugranes amb Messi al capdavant, es prolongui fins al dia de Sant Jordi. Les 'processons' tindran lloc aquest dimecres (partit de tornada contra el Juventus, al Camp Nou) i diumenge, 23 (el clàssic de la Lliga al Bernabéu).

La teràpia amb ous de xocolata practicada per la família Piqué és un bon mètode desfibrilador abans que el defensa del Barça es concentri davant d'aquests enormes reptes.