Anar al contingut

Es busca país per allotjar ambaixada extraterrestre

Els raelians presenten un projecte per construir una legació diplomàtica oficial per donar la benvinguda als alienígenes

Vega S. Sánchez

Es busca país per allotjar ambaixada extraterrestre

periodico

El Moviment Raelià Internacional ha anunciant oficialment un calendari per implantar a la Terra una ambaixada per als extraterrestres, un projecte iniciat fa més de 40 anys per Rael –que en realitat es diu Claude Vorilhon– per donar la benvinguda a «una civilització alienígena avançada, creadora dels éssers humans i la resta d’éssers vius de la Terra», segons propugna aquesta secta ufològica.

Aquests éssers –«científics», puntualitza Pablo Andrés Marín, representant del Moviment Raelià a Espanya– provinents d’un altre planeta «han creat els terrícoles a imatge i semblança seva». Marín sosté que aquesta dada està escrita a la Bíblia, perquè el Déu dels cristians en realitat figura al llibre sagrat com a Elohim, que per als raelians s’ha de traduir literalment com «els qui van venir del cel».

Marín sosté que aquests «creadors que van venir del cel» han mantingut el contacte amb la Terra a través dels seus profetes: Jesús, Mahoma, Buda, Moisès… i, per descomptat, Rael, que projecta aquesta ambaixada des que el 1973 «els extraterrestres li van transmetre que volen compartir la seva saviesa» amb les seves criatures, assegura Marín.

Malgrat el temps transcorregut, el projecte, que els mateixos raelians han subdividit en quatre fases, encara es troba en la primera: l’elecció del lloc que acollirà la legació. Marín explica que l’indret escollit era Jerusalem, lloc sagrat de totes les religions (i on es troba la Cúpula de la Roca islàmica), el lloc ideal per establir el que ells consideren «el tercer temple de Jerusalem» recollit a la Bíblia. «Els jueus són descendents dels déus», explica Marín. Però l’Estat d’Israel s’hi ha negat, «tot i que se l’hi ha demanat fins a set vegades».

A PUNT PER AL 2030 

Aquesta primera fase es completarà «quan dos o més països» es mostrin receptius a acollir l’ambaixada, i això esperen que passi el 2019. El projecte total culminarà, segons les seves previsions, el 2030, que és quan esperen que estigui a punt «per rebre la civilització extraterrestre».

El moviment raelià a Espanya no és gaire nombrós –amb prou feines una desena de persones–, però sí que ho és en països com el Canadà o Suïssa. «En total, hi ha entre 80.000 i 90.000 raelians a tot el món», assegura Marín. Però, al contrari del que passa amb altres moviments religiosos, el proselitisme no és la seva prioritat. O, almenys, això és el que assegura Marín, més compromés a difondre que la Terra «té un 99,5% de possibilitats d’autodestruir-se, principalment per les armes nuclears», i aquesta autodestrucció tindrà lloc d’aquí «tres mesos». «Solament tenim tres mesos per salvar la Terra, perquè d’aquí tres mesos es vota a l’ONU la prohibició de les armes nuclears», assegura. 

Temes: Religió

0 Comentaris
cargando