TRADICIÓ DE PASQUA

Berlusconi indulta cinc bens

L'ex primer ministre italià, que apareix en un vídeo per la defensa dels animals, adopta els xais i demana no menjar aquest tipus de carn en les festes de Setmana Santa

Silvio Berlusconi apareix en un vídeo cuidant i alletant cinc bens que ha adoptat. / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'ex primer ministre italià Silvio Berlusconi ha adoptat cinc xaiets i ha demanat a la gent que no cuini ni mengi animals en les festes de Pasqua, segons es pot veure en un vídeo publicat aquest cap de setmana pels mitjans locals.

Es tracta d'una iniciativa ideada per Michela Vittoria BrambillaMichela Vittoria Brambilla, diputada del partit Força Itàlia -liderat per Berlusconi- i també presidenta de la Lliga italiana per la defensa dels animals i del medi ambient, que ha destacat la "humanitat i sensibilitat" del dirigent italià.

En la gravació, que dura poc més d'un minut, l'empresari i ex primer ministre apareix acariciant els xaiets, els dona llet, els fa abraçades i també diversos petons, demostrant com cuidar els animals i conscienciar així que s'ha d'evitar matar els 'bens pasquals' per cuinar-los i menjar-los en família, com és tradició en molts països de tradició ortodoxa, jueva o copta .

Notícies relacionades

Al vídeo, el polític apareix amb la seva parella, Francesca Pascale, i la mateixa Brambilla, que llança als espectadors un missatge: "Salveu la vida dels bens i dels cabritets, en particular en aquests dies de Pasqua, com ha fet l'ex primer ministre Berlusconi".

Dos dels bens ja salten des de fa dies per la gespa de la vila de Berlusconi a la ciutat d'Árcore (nord d'Itàlia), mentre que dos més ho faran pròximament, sempre segons les mateixes informacions. El cinquè té només 10 dies i ha sigut batejat com a Floc de neu