VACANCES DE PRIMAVERA

Operació Setmana Santa: les millors 'apps' per viatjar per carretera

La DGT preveu 14,8 milions de desplaçaments, 300.000 més que l'any passat

anja-137284

anja-137284

1
Es llegeix en minuts

La Setmana Santa ja és ben a prop, uns dies de vacances que són l'oportunitat perfecta per escapar-se i fer alguna cosa diferent. Molts viatgers optaran per viatjar en cotxe durant aquestes festes. Concretament, la Direcció General de Trànsit (DGT) preveu 14,8 milions de desplaçaments per carretera aquesta Setmana Santa, 300.000 més que l'any passat.

Els viatges per carretera són el mètode favorit de desplaçament aquests dies per diversos aspectes: és la forma que aporta més llibertat de moviment, pot ser més econòmica, permet disfrutar del recorregut mirant el paisatge i xerrar còmodament amb els companys de viatge.

Del gran oceà d'aplicacions enfocades a les rutes per carretera, n'hem seleccionat algunes que poden fer del nostre 'road trip' un viatge perfecte, segons el nostre interès en la despesa en combustible, a localitzar les gasolineres més pròximes, a aprofitar per fer turisme durant el recorregut, seguretat o atresorar records.

CONSUM I GASOLINA

L'eina Fuel Buddy ofereix gràfics i estadístiques sobre el seguiment del teu vehicle, et diu quant consumeixes, els quilòmetres que has fet… A més, s'hi pot afegir més d'un cotxe.

Perquè no et quedis sense combustible durant el viatge, amb l''app' Gasolineras de España podràs consultar les estacions de servei que són més a prop. Ofereix preus dels combustibles en cada gasolinera, la distància a què es troben i les ubica al mapa.

LES VIRTUTS DE LA GEOLOCALITZACIÓ

Amb Wave Applicacion podem donar visibilitat del nostre recorregut al/s contacte/s que vulguem gràcies a la geolocalització (la nostra família, per exemple, podrà seguir com va el nostre viatge). També permet coordinar-se quan es viatja amb diversos cotxes, per exemple, gràcies al seu mapa de geolocalització podem veure en quin punt de la carretera van els altres o establir un punt de trobada comú per fer una parada.

RELAXA'T I DISFRUTA

Notícies relacionades

Trip.com indica què es pot visitar, on es pot menjar, ofereix visites guiades i fins i tot allotjaments per si t'enamores de la ciutat i vols fer una parada en el camí. Si es creuen fronteres, Triposo Inc disposa de bones guies de viatge (també en mode sense connexió).

ÀLBUM DE RECORDS

Journi és un 'travel-diari' i blog amb què capturar, compartir i reviure de manera senzilla els viatges per carretera i compartir-los de manera fàcil. A més, amb Recmember me pots crear alertes perquè les teves fotos o vídeos t'arribin a tu o a qui tu vulguis en el futur, des d'un dia fins a 100 anys després.