A LA LOCALITAT ITALIANA DE RÍMINI

La mare d'una model russa morta per anorèxia llença el seu cos al mar en una maleta

L'autòpsia del cadàver assenyala que la noia havia mort una setmana abans de ser llançada al mar Adriàtic

porto canale rimini italy

porto canale rimini italy

1
Es llegeix en minuts

La model russa Katerina Laktionova, de 27 anys, tenia anorèxia, malaltia que la va acabar matant de gana a Itàlia. I a la seva mare, de 48 anys, no se li va acudir res més que posar les seves restes mortals en una maleta i llençar-la al mar Adriàtic Rímini (Itàlia), localitat on havia treballat com a infermera, segons informa el diari 'Il Corriere della Sera'Il Corriere della Sera. Posteriorment, la dona va tornar a Rússia en avió.

El cos de la noia va ser trobat en aquesta localitat italiana el dia 25 de març i els resultats de l'autòpsia van indicar que la noia havia mort de gana uns dies abans. Després d'investigar, la policia va descobrir que la model va demanar a les autoritats al febrer quedar-se a Itàlia, al·legant que estava malalta i que necessitava "tractar-se" de la seva malaltia.

UNA SETMANA ABANS

Notícies relacionades

La investigació també va determinar que la noia havia passat els seus últims dies estirada al llit en la foscor, i es creu que va morir almenys una setmana abans que la posessin a la maleta i que el seu cos fos llençat al mar.

La mare va confessar plorosa a les autoritats russes que la seva filla era "morta. La vaig cuidar durant dies, i [quan va morir] em vaig tornar boja, la vaig tancar en una maleta i la vaig llençar a l'aigua". I va afegir que s'havia quedat el cadàver una setmana abans de llençar-lo a l'aigua, informa el diari 'Daily Mail'Daily Mail.