L'ESTAFA PUJA A 7.000 EUROS

Els casos de 'simpa' arriben als 5 estrelles

Detingut un home a Madrid per dormir en 13 hotels de luxe i marxar sense pagar

jgblanco37799046 hotel de 5 estrellas en madrid170324134029

jgblanco37799046 hotel de 5 estrellas en madrid170324134029

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut un individu com a presumpte autor de diversos delictes d'estafa en 13 hotels de la capital, on pernoctava i se n'anava sense pagar.

Segons ha informat la Policia Nacional, l'arrestat hauria provocat perjudicis econòmics superiors als 7.000 euros.

El detingut entrava als hotels i mostrava una targeta bancària a nom seu per contractar una habitació. A l'hora de sortir, quan intentaven cobrar-li l'import facturat, la targeta donava error i no li podien carregar.

L'ESTRATAGEMA

El presumpte autor dels delictes argumentava llavors que podia ser a causa d'un error del datàfon i preguntava per un caixer pròxim a l'hotel per poder abonar la factura en efectiu. Una vegada sortia de l'hotel sense aixecar sospites, ja que sortia sense equipatge, no tornava.

Amb totes les denúncies rebudes i la informació recollida, els investigadors van establir un dispositiu per localitzar la persona com a presumpte autor de 13 delictes d'estafa.

VEU D'ALARMA 

Notícies relacionades

També es va alertar diversos establiments d'hostaleria on encara no havia estat per advertir de la seva presència i prevenir nous fets delictius. Finalment va ser localitzat i detingut en un hotel ubicat al centre de la capital i se li van confiscar cinc targetes usades en les estafes, totes al seu nom i cancel·lades per les entitats bancàries.

La intervenció ha sigut portada a terme per agents de la comissaria d'El Retiro pertanyents a la Prefectura Superior de Policia de Madrid.