MORT ACCIDENTAL

Mor un home electrocutat quan carregava l'iPhone mentre es banyava

Richard Bull, de 32 anys, aguantava el dispositiu al pit mentre estava dins de l'aigua

cmontanyes32868466 jlx03  new york  united states   20 09 2013    fil160228170348

cmontanyes32868466 jlx03 new york united states 20 09 2013 fil160228170348 / JUSTIN LANE

1
Es llegeix en minuts

Un 'smartphone' endollat a la xarxa elèctrica pot ser tan perillós en una banyera com qualsevol electrodomèstic, han recordat els metges, al confirmar-se la mort d'un home britànic al carregar l'iPhone mentre es banyava.

El succés, recollit per 'The Sun', va passar l'11 de desembre a la localitat d'Ealing. Segons la investigació, que ha arribat a la conclusió que es va tractar d'una mort accidental, Richard Bull, de 32 anys, va decidir connectar l'Iphone amb un allargador a un endoll del passadís, i col·locar-se'l al pit. D'aquesta manera, podia fer servir el mòbil mentre el dispositiu es carregava i alhora es banyava.

Notícies relacionades

La seva dona Tanya el va trobar al tornar a casa amb cremades al pit, el braç i la mà. La gravetat de les ferides va fer pensar en un principi a la dona que es tractava d'un atac. No obstant, tot sembla indicar que les cremades es van produir quan l'iPhone va entrar en contacte amb l'aigua. Els equips d'emergències que van anar al domicili només van poder constatar la seva mort.

"Semblen dispositius innocus, però poden ser tan perillosos com un assecador de cabells al lavabo", ha afirmat el doctor Sean Cummings, que en el seu informe ha conclòs que Bull va morir per accident, en declaracions recollides per 'The Sun'. Cummings ha afegit que es posarà en contacte amb Apple perquè incloguin aquesta advertència en el producte.

Temes:

iPhone