'SUPERWOMAN' EN ANTENA

Així seria l'entrevista interrompuda de la BBC si fos a una dona

Una televisió neozelandesa parodia amb una actriu el vídeo en què el professor Robert E. Kelly és interromput pels seus fills en directe

woman-{interrupted}-{during}-bbc-{interview}-1 / {periodico}

1
Es llegeix en minuts

El professor Robert Kelly es mostrava incòmode i contrariat mentre els seus fills entraven al despats de casa seva durant una entrevista en directe a la BBCuna deliciosa interrupció en antena que s'ha fet viral i de la qual ja s'han fet múltiples paròdies, inclosa una amb Pablo Iglesias. Dies després d'arribar a aquesta fama involuntària, la família al complet va aparèixer novament davant les càmeres de la BBC, aquesta vegada molt més distesos.

Notícies relacionades

Una televisió neozelandesa s'ha preguntat ara què hauria passat si en lloc d'un home hagués sigut una dona la que hagués de lidiar amb aquesta inesperada situació. El resultat és un gag d'humor en què l'entrevistada no solament atén els seus fills amb tendresa, fent sonar el sonall i donant-li un biberó (en evident contrast a la manera com el professor Kelly apartava amb la mà la seva nena), sinó que realitza les altres tasques de la llar, sense perdre la compostura ni el fil de la conversa amb el periodista.

El vídeo del programa Jono and Ben és, en clau humorística i ple de tòpics, un homenatge a les dones que tenen moltes més dificultats per conciliar la seva vida familiar i laboral que els seus companys mascles.