EL 2001 TAMBÉ ES VA TRACTAR

Ben Affleck explica a Facebook que s'ha tractat l'addicció a l'alcohol

"Vull que els meus fills sàpiguen que no t'has d'avergonyir per buscar ajuda", se sincera en un comunicat

Ben Affleck explica a Facebook que s'ha tractat l'addicció a l'alcohol

Jordan Strauss (AP)

1
Es llegeix en minuts

L'actor i director nord-americà Ben Affleck ha revelat que ha completat un tractament per la seva addicció a l'alcohol i ha assegurat que el que vol ara és "viure la vida al màxim" i "ser el millor pare" possible.

"Vull que els meus fills sàpiguen que no t'has d'avergonyir per buscar ajuda quan en necessites", explica l'intèrpret en un comunicat publicat al seu compte oficial de Facebook.

Affleck, que no especifica quan va rebre el tractament, destaca que en el passat va haver de lidiar amb els seus problemes amb l'alcohol i assenyala que ho haurà de seguir fent en el futur.

"Aquest va ser el primer de molts passos cap a una recuperació positiva", indicat a la carta.

PROBLEMES EL 2001

No és la primera vegada que Affleck s'enfronta als seus problemes amb la beguda, ja que el 2001 va ingressar durant un mes en un centre especialitzat per tractar aquesta addicció. La mateixa malaltia que va patir el seu pare, per cert, que també era alcohòlic. La diferència és que llavors estava en el moment més baix de la seva carrera, amb diversos fracassos de taquilla ('Daredevil', 'Gigli') i assetjat pels fotògrafs per la seva relació amb Jennifer Lopez.

Ara, en canvi, gràcies a la seva feina com a director oscaritzat, ha aconseguit el respecte de la seva indústria. La sort (professional) li somriu. També al seu germà petit, Cassey Affleck, que acaba d'aconseguir l'Oscar per 'Manchester frente al mar'. En fi, una història de superació personal i redempció molt del gust de Hollywood.

"Soc afortunat per tenir l'amor de la meva família i amics", ha afirmat avui Affleck abans de subratllar, especialment, el suport que li va brindar la mare dels seus tres fills, l'actriu Jennifer Garner.

Notícies relacionades

La parella es va separar el 2015 després d'una dècada de matrimoni, encara que informacions recents de la revista 'People' van apuntar a una suposada reconciliació.

Guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula per 'Argo' (2012) i de l'estatueta al millor guió per 'Good Will Hunting' (1997), Affleck es tornarà a posar en la pell de Batman per a la pel·lícula de superherois 'Justice League', que s'estrenarà al novembre.