'APP' AMB EXCLUSIVITAT

'Tinder Select': la versió VIP per lligar

L'aplicació de cites obre una secció pensada per a rics i guapos i a la qual només es pot accedir si es rep una invitació d'un soci

La xarxa social Tinder cada vegada té més usuaris registrats.

La xarxa social Tinder cada vegada té més usuaris registrats. / TINDER

1
Es llegeix en minuts

'Tinder' ha llançat una nova versió de la seva aplicació. Es tracta de 'Tinder Select', una secció a la qual només es pot accedir a través d'una invitació i que està pensada per a gent ricainfluent o famosa

Els primers ocupants del llocs VIP a 'Tinder' van ser els usuaris més atractius, que van ser detectats a través de la valoració del seu perfil. El sistema es basa en milers de senyals que determinen quins són els perfils més desitjables per les seves fotosbiografies, etcètera.

Alguns dels convidats poden nominar-ne altres, però els nominats pel primer grup de VIPS de 'Tinder' no poden fer-ho, per evitar que es perdi exclusivitat i el grup s'expandeixi massa.

ATRACTIUS I PODEROSOS

Notícies relacionades

'Tinder Select' sembla estar ple de directors executius, supermodels i persones molt atractives i poderoses. Dit d'una altra manera: si no compleixes aquest perfil i esperes algun dia aconseguir una cita amb algun ric i famós aquesta és l'aplicació que esperes, però... no podràs usar-la.

La versió exclusiva té un disseny diferent i altres colors. Els membres poden desactivar 'Tinder Select' i tornar al normal quan ho desitgin. Sembla que aquesta versió ha existit durant molts mesos, però no s'ha anunciat per mantenir el seu prestigi.