RECAPTACIÓ FINS AL 9 D'ABRIL

Kivi, el 'test intel·ligent' que et rega les plantes quan no hi ets

Una 'start-up' espanyola busca 50.000 euros per comercialitzar un test que monitoritza els cultius i envia un avís al mòbil quan necessiten aigua o llum

c4y9xrvwiaa82tq

c4y9xrvwiaa82tq

1
Es llegeix en minuts

Kibu Green, 'start-up' espanyola especialitzada a aplicar la tecnologia de la internet de les coses en el sector de la jardineria, vol crear Kivi, un test intel·ligent que rega les plantes i les cuida quan no ets a casa.

Kivi busca fer-se real a través d'un projecte obert a Kickstarter. A través del mòbil, Kivi et permet conèixer l'estat dels teus cultius, tant si són flors, plantes o hortalisses, i t'avisa de les necessitats de llum o humitat que puguin tenir.

Tot de forma interactiva i divertida, de manera que l'usuari està implicat a cuidar les seves plantes, aprèn a cuidar-les i coneix nous trucs de jardineria.

"Kivi no només és un dispositiu que et facilita regar les plantes quan estàs de vacances. La nostra idea va molt més enllà. Volem que Kivi es converteixi en un fidel conseller que faci les millors recomanacions, que interactuï amb l'usuari i que, per exemple, et suggereixi delicioses i divertides receptes de mojitos si tens plantada menta", explica el CEO i cofundador de Kibu Green, Borja Uría.

L'empresa ha llançat una campanya a Kickstarter amb un objectiu de 50.000 euros. "A més, volem aprofitar l'oportunitat de visibilitat que aquesta plataforma ens pot brindar per potenciar la difusió del producte entre el màxim nombre d'usuaris potencials possibles", comenta Uría.

GAIREBÉ UN 10% RECAPTAT

Notícies relacionades

Per aconseguir la seva meta, de 50.000 euros, encara tenen fins al 9 d'abril. Kivi ja compta amb més de 4.600 euros finançats i més de 36 patrocinadors que aposten per la idea.

El preu de llançament del 'test intel·ligent', amb promoció de llançament a Kickstarter, és de 99 euros, i l'entrega, a qualsevol lloc del món, està estimada per al novembre d'aquest any.

Temes:

Startups Gadgets