BRANQUES AMB VEL BLANC

Un artista es 'casa' amb un arbre a Guatemala

El peruà Richard Torres ha realitzat la cerimònia per conscienciar contra la desforestació

richard-torres

richard-torres

1
Es llegeix en minuts

L'artista peruà Richard Torres ha protagonitzat una cerimònia ben insòlita a Guatemala: un casament amb un arbre. A l'enllaç, celebrat el passat 25 de febrer a la plaça de la Constitució de la capital, no hi va faltar cap detall: la 'núvia' vegetal duia un vel blanc entre les branques, el 'nuvi' va pronunciar el preceptiu 'sí, vull' i al final hi va haver petó i llançament del ram de flors als convidats solters.

Torres va voler conscienciar d'aquesta manera contra la desforestació que pateix el país centreamericà, promovent el seu amor per la naturalesa. L'artista ja s'ha 'casat' amb arbres en cerimònies semblants a Xile, Argentina, Mèxic, Cuba, Colòmbia, Bolívia, Veneçuela i Perú. I el pròxim agost viatjarà a Espanya, per contraure núpcies amb un arbre a Madrid, segons informa la web Hispanopost.

Notícies relacionades

"M'he casat simbòlicament amb l'arbre de Guatemala per demanar la pau de la naturalesa d'aquest país", va afirmar Torres en declaracions a Hispanopost. L'artista també va demanar "perdó" per la tala il·legal i la "massacre injustificada a la mare terra".

El pintor Adelso René Ramos i el cantautor guatemalenc Cristopher Moreno van ser els padrins de la 'performance'.

Temes:

Guatemala Art