GRAN SEMBLANÇA

Un Rajoy fent fúting triomfa al carnaval de Tolosa

Un home disfressat com el president del Govern recorre els carrers de la localitat guipuscoana i enganya els veïns per la seva semblança amb ell

Un doble de Rajoy fent fúting durant els carnavals de Tolosa. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Si el vídeo electoral del president del Govern 'Caminant ràpid'Caminant ràpid ja va ser en el seu moment motiu de bromes i rèpliques jocoses a les xarxes socials, els Carnavals de Tolosa (Guipúscoa) han tornat ara a posar-lo d'actualitat.

I és que un ciutadà ha decidit emular el president del Govern 'caminant ràpid', i lluint samarreta blanca, pantalons curts i vambes d'esport, perfectament equipat com si fos el mateix Rajoy, que l'agost de l'any passat va difondre un vídeo fent fúting amb aquesta pinta a Ribadumia (Pontevedra).

Rajoy fa fúting a Ribadumia y Meis (Pontevendra) per relaxar-se i pensar / ATLAS

Notícies relacionades

Perquè la imitació fos més creïble, s'ha passejat amb un grup d'escortes que anaven amb un xiulet demanant "pas per al president".

El vídeo, gravat i publicat a Twitter el 27 de febrer per Rubén Plaza, fotògraf de Noticias de Gipuzkoa, s'ha viralitzat, i ha aconseguit en a penes 3 dies gairebé 4.000 retuits i 4.000 'M'agrada'. I ja hi ha qui el qualifica com "la millor disfressa de l'any", ja que van ser molts els que, veient la comitiva presidencial, es van pensar que estaven davant el mateix Rajoy.