VÍDEO VIRAL

Les impactants imatges d'un gos enterrant el seu germà mort

perro-enterrador-660

perro-enterrador-660

1
Es llegeix en minuts

Els vídeos protagonitzats per animals arrasen a la xarxa o bé perquè es troben en situacions gracioses, per rescats complicats, per ser fidels companys de nadons, per escapar-se de situacions perilloses… Però quan les mascotes mostren comportaments que se solen atribuir només als humans, les imatges es converteixen en virals.

Notícies relacionades

L'últim vídeo que arrasa a les xarxes el protagonitza un gos que a les impactants imatges apareix enterrant el seu germà. Un gos va ser atropellat per un cotxe a Tailàndia. Poc després, el seu germà va cavar a terra i a dins hi va ficar el gos mort, segons una història recollida pel diari britànic Daily Mail. El gos utilitza el morro per anar tirant terra sobre el seu germà, a qui en un moment determinat ensuma probablement per assegurar-se que realment està mort i acabar d'enterrar-lo. Les impactants imatges han sigut comentades per milers d'usuaris de les xarxes socials, molts sorpresos per la sentimental acció del gos a l'enterrar el seu germà.

A finals de desembre de l'any passat, també es va fer viral un altre vídeo protagonitzat per dos gossos, un mascle i una femella que a més eren germans. A prop de l'estació ferroviària d'Úzhgorod, localitat ucraïnesa situada a l'oest del país, a la frontera d'Eslovàquia, una gossa va resultar ferida per un tren, no podia caminar i va quedar estesa entre les vies. L'altre gos es va quedar al seu costat per escalfar-la i protegir-la quan passaven els trens, segons va relatar Denís Malafeiev a Facebook. Al vídeo que va penjar a la xarxa s'aprecia com els gossos, arraulits, abaixen el cap quan un tren s'acosta i passa per sobre seu. Les atencions del gos a la seva germana van durar dos dies, ja que, després de la publicació de Malafeiev, els animals van ser rescatats i traslladats a un centre d'acollida.

Temes:

Animals Gossos