a instagram

Pau Donés dedica una cançó als que "diuen per allà que m'estic morint"

El líder de Jarabe de Palo respon amb la guitarra i la veu als que "no saben què diuen" sobre la seva lluita contra el càncer

 

  / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Pau Donés ha dedicat una petita cançó als que "diuen per allà que m'estic morint". El líder de Jarabe de Palo va anunciar fa unes setmanes que havia recaigut del càncer un any i mig després d'haver-se recuperat. El cantant ha volgut respondre a través d'un vídeo Instagram als que "no saben què diuen". 

"A veces dicen, dicen.. no saben lo que dicen", canta Donés acompanyat amb la guitarra. L'artista ha rebut una multitud de missatges d'ànim a través de la xarxa social. 

Notícies relacionades

Precisament, aquest dimecres es va emetre un emocionant documental a Movistar Plus sobre la lluita diària de l'artista aragonès contra la malaltia. En la pel·lícula, Donés explica com s'enfronta al càncer. "Jo no soc dels que s'arronsen davant les adversitats. Més aviat tot al contrari --explica el conegut músic en el documental--. Acostumo a plantar-li cara a la vida, ¿no? Per bé i per mal. ¿I ara què toca? Doncs ara toca veure què passa amb el càncer, ¿oi? Sense drama. Perquè no n'hi ha. No és que m'estigui fent el xulo ni el dur, és que soc així".

També dimarts passat es va saber que Jarabe de Palo participarà en el Canet Rock, en un concert singular, només per al festival, en què celebrarà els 20 anys de trajectòria amb un format de banda.