Menú a base de bitxos per Sant Valentí

Un restaurant de Tòquio serveix insectes als seus plats per als enamorats

SANT VALENTÍ / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

No és estrany que la gastronomia asiàtica inclogui insectes als seus plats com a font de proteïna. I la mil·lenària cuina japonesa no n'és una excepció. Per celebrar el Dia dels enamorats, el restaurant Duranbar, ubicat al centre de Tòquio, proposa un menú a base d'escarabats, cucs i larves.

Notícies relacionades

El restaurant serveix crema batuda, pastissos i còctels carregats d'insectes, com "cucs caramel·litzats amb ametlles i anacards". Una forma original de celebrar el Dia de Sant Valentí amb la teva parella: menjant un escarabat a mitges. 

I els clients semblen encantats amb aquestes 'delikatessen', habituals, d'altra banda, a les cuines nipones, on no és estrany trobar 'Hachi-no-ko' (larves bullides de vespes), 'Zaza-mushi' (larves d'insectes aquàtics), Inago (arròs amb llagostes fregides), Semi (cigales fregides) o Sangi (crisàlides fregides de l'arna de seda).