LA BROMA NO HA AGRADAT A TWITTER

Cristina Pedroche reivindica el xandall de tactel com a "vestit regional de Vallecas"

La presentadora de 'Tú sí que sí' la torna a fer grossa per la seva vestimenta 'retrovuitantera' a 'El intermedio'

o-pedroche-intermedio-570

o-pedroche-intermedio-570

1
Es llegeix en minuts

si el que es posi, Cristina Pedroche sempre fa parlar. Aquesta vegada no ha sigut per lluir un vestit banyador amb transparències i estrelles dissenyat per Hervé Moreau per a Pronovias, com el que va dur en l'emissió de les últimes campanades de cap d'any, sinó per anar ben tapada amb un xandall de tactel. Amb aquesta fila la presentadora de 'Tu sí que sí' va anar aquest dimecres a la nit a 'El intermedio' (La Sexta). En el programa que dirigeix el Gran Wyoming va presumir, una vegada més, del seu barri: Vallecas, i va fer broma que aquesta indumentària és el "vestit regional" del popular barri madrileny, del qual ella és originària.

PEÇA FETITXE DELS 80

A alguns veïns sembla que no els ha ha agradat que Pedroche tregui de l'armari una peça retro de l'època d'Espinete per reivindicar el seu origen. Això són alguns dels comentaris que han escrit a la xarxa: 

"Però si sembles una bolivariana, què està passant aquí, ¿ets la presentadora estrella de La Sexta o Chenoa demanant respecte perquè l'ha deixat Bisbal?", li va dir el Gran Wyoming al veure-la. "No et passis perquè vaig amb el vestit regional de Vallecas", va assegurar Pedroche, que va insistir dient que al seu barri es vesteix així.

DISFRESSA DE GAMBA

Notícies relacionades

Però les disfresses no es van acabar aquí.

Després de prometre el Gran Wyoming que Cristina Pedroche mostraria "el vestit definitiu de Cap d'Any", va aparèixer la presentadora enfundada en un vestit vermell de gamba.