Anar al contingut

DESPRÉS D'ABANDONAR LA CASA BLANCA

Així és per dins la nova casa de la família Obama

La mansió, de 760 metres quadrats, està situada en l'exclusiu barri de Kalorama, a Washington DC

Així és per dins la nova casa de la família Obama

A la família Obama li queden 4 dies per abandonar definitivament la Casa Blanca, però ja tenen a punt el que serà la seva nova llar. Com ja va avançar EL PERIÓDICO, es tracta d'una mansió d'estil Tudor de 760 metres quadrats, 9 habitacions i vuit banys i mig, situada en l'exclusiu barri de Kalorama, a Washington DC. La casa, venuda el 2014 per 5,2 milions de dòlars, és propietat del que era secretari de premsa de Bill Clinton Joe Lockhart, i de la dona d'aquest, Giovanna Gray Lockhart, editora de la revista 'Glamour'. Els Obama ocuparan la vivenda en règim de lloguer, segons apunta aquests dies la premsa nord-americana.

Els Obama faran el que cap altra família presidencial ha fet des de la de Woodrow Wilson el 1921: quedar-se a Washington. Residiran a la capital almenys fins que la seva filla petita, Sasha, de 15 anys, acabi els estudis en l'institut privat quàquer Sidwell Friends. La filla gran, Malia, no estarà amb ells perquè disfruta d'un 'any pont' abans de començar a la tardor els estudis a Harvard.

Aquest és l'interior de la nova casa de Barack i Michelle Obama. Fem una volta per dins de la vivenda de quatre plantes, situada al 2446 de Belmont Road, construïda el 1928 i reformada el 2011:

EL SALÓ PRINCIPAL

ZONA DE DESCANS O D'OCI

EL MENJADOR

LA CUINA

DORMITORIS (Dos dels nou que hi ha a la casa)

VESTIDOR

BAÑO (un dels vuit que hi ha en la vivenda)

EL JARDÍ