'SOUVENIR'

Les matrioixkes de Trump també es preparen per a la investidura

Les nines russes del president electe dels EUA ja es venen a les botigues de Moscou i per internet

trump-mueca

trump-mueca / ALEXANDER NEMENOV (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Amb les matrioixkes, les nines russes que encaixen una dintre d'una altra, passa com amb els caganers: no es pot dir que ets famós fins que no tens una rèplica teva en forma de 'souvenir'. I el president electe dels EUA, Donald Trump, ha guanyat per mèrits propis formar part d'aquesta gran família de regals humorístics.

En el cas de Trump, la seva matrioixka té un plus afegit, tenint en compte que els serveis d'espionatge dels EUA han acusat Rússia d'interferir en les eleccions presidencials nord-americanes.

Notícies relacionades

A quatre dies de la investidura de Trump, les botigues de 'souvenirs' del centre de Moscou es preparen per a l'històric esdeveniment traient brillantor a la figureta del futur president dels EUA, juntament amb la del seu homòleg rus, Vladímir Putin, amb qui sembla mantenir una bona sintonia.

Les matrioixkes de Trump van sortir al mercat durant la passada campanya electoral. Per als que no puguin viatjar a Rússia per aconseguir-ne una, n'hi ha un bon assortiment en plataformes d'internet com eBay, a preus que oscil·len entre els 20 i els 40 euros.