A LA VENDA EN LES PRÒXIMES SETMANES

Alerta per l''iPhone pistola'

La Policia belga avisa de l'arribada a Europa d''Ideal Conceal', el nou invent de la indústria armamentística dels EUA

concilpistol

concilpistol

1
Es llegeix en minuts

Tots els cossos de seguretat de Bèlgica han sigut avisats sobre la possible arribada a Europa de l'anomenat 'iPhone Gun' o 'iPhone pistola', un dispositiu que aparenta ser un telèfon intel·ligent però que en realitat és una arma de foc amb dos canons del calibre 9 mil·límetres.

El diari belga 'La Dernière Heure' va indicar que els serveis de l'ordre belga han sigut informats de la possible entrada al seu territori d'aquests aparells fabricats per l'empresa nord-americana Gun Runner Distributing i que tenen un preu de 395 dòlars (uns 375 euros).

"No hem trobat cap arma d'aquest tipus a Bèlgica", ha declarat un portaveu de la Policia federal belga, que no ha confirmat si els serveis de seguretat del país han sigut alertats de la possible arribada de la pistola al seu territori, com publica el diari.

VENDA IL·LEGAL PER INTERNET

La venda de l'arma, que plegada sembla un telèfon mòbil, està prohibida a Bèlgica, però existeixen vies de comercialització il·legal a través d'internet que fan possible la seva arribada al país, han precisat els mitjans locals.

Notícies relacionades

La firma que els produeix a l'Estat de Minnesota, que a la seva pàgina web demana a futurs compradors que s'assegurin que l'arma és legal al país on resideixen, presumeix que la pistola és "indetectable" si no està oberta.

El nom oficial del producte és Ideal Conceal ("simulació ideal") i el fabricant anuncia que les seves armes es vendran, a partir del primer trimestre del 2017, només a qui tingui llicència de tinença d'armes.