Dani Rovira, traumatitzat amb la gala dels premis Goya

L'actor té al·lucinacions en el nou anunci per promocionar l'entrega dels guardons

rovira

rovira

1
Es llegeix en minuts

L'actor Dani Rovira acumula diversos èxits de taquilla, però té una espineta clavada en el brillant i meteòric currículum: els premis Goya. El conegut monologuista ha presentat les dues últimes entregues dels premis, i sempre n'ha sortit escaldat. Va rebre nombroses crítiques, menyspreus i fins i tot insults pel seu paper com a mestre de cerimònies de la gran nit del cine espanyol; i en el seu perfil de Twitter va deixar caure que no tornaria a presentar mai més l'entrega dels ‘cabezones’.

A LA TERCERA, LA VENÇUDA

Notícies relacionades

No obstant, alguna cosa li impedeix rebutjar una nova oportunitat per presentar l'anomenada festa del cine. No és masoquisme, tampoc orgull, ni ànsia de protagonisme. Unes veus l'hi impedeixen. Això explica en l'anunci dirigit per l'actriu Leticia Dolera per presentar la 31a edició dels Goya. 

Rovira, que s'interpreta a si mateix, té al·lucinacions davant una psicòloga estupefacta. L'acompanyen, al sofà de la consulta, els també actors José Sacristán, Aitana Sánchez-Gijón, Raúl Arévalo, Alexandra Jiménez, Manuel Burque, Natalia de Molina, Álex García i Belén Rueda.