'PLAYBACK' ANTOLÒGIC

La lamentable actuació de Mariah Carey fa la volta al món

La diva va tenir problemes tècnics durant la seva actuació a Times Square i va abandonar l'escenari

Mariah Carey aconsegueix ser ’trending topic’ amb una estrepitosa actuació a Times Square. / MICHAEL STEWART / VÍDEO: YOUTUBE / SCUBAFEET

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

"Seguirem copant més titulars el 2017". Així de resignada s'ha mostrat la diva Mariah Carey a Instagram al glossar la que és ja la pitjor actuació de l'any a nivell planetari. Aquest any el 'trending topic' de l'any nou no ha sigut el vestit de la Pedroche -malgrat les transparències que va tornar a lluir per donar les campanades de Cap d'Any-, sinó l'actuació 'gloriosa' a Times Square de Carey per al programa 'Dick Clark's New Year's Rokin' Even with Ryan Seacrest', de l'ABC.

Ha sigut un dels 'playbacks' més lamentables de la història de la televisió.

PARADA EN SEC

La cantant va tenir problemes tècnics durant la seva actuació des de la icònica plaça novaiorquesa. La pífia va ser tan gran que l'artista va deixar, fins i tot, d'interpretar la seva cançó 'Emotions'. Aleshores es va posar a recórrer l'escenari i fins i tot va demanar al públic, amb el micròfon, que acabés la lletra.

Notícies relacionades

Més d'un milió de persones van anar a Times Square per veure l'actuació de Carey i celebrar l'arribada del 2017. Moltes van pujar a Youtube la lamentable actuació de la cantant, de 46 anys. Les transparències del seu vestit 'nude' a punt de rebentar van ser realment el menys important de la nit.

BROMES A LES XARXES

Les bromes a Twitter tampoc es van fer esperar. Aquí en tenim unes quantes: