A TRAVÉS DE L'APLICACIÓ 'FIND MY PHONE'

Un cineasta fa un curt amb les dades que recopila del lladre que li roba el telèfon

L'holandès Anthony van der Meer pirateja el seu propi mòbil i se'l deixa robar per emmagatzemar informació de l'home que l'hi pren

El curtmetratge ’Find my phone’ / YOUTUBE / ANTHONY VAN DER MEER

1
Es llegeix en minuts

'Find my phone'Find my phone és un dels principals recursos per trobar un dispositiu mòbil en el cas de robatori o pèrdua, però Anthony van der Meer no la va instal·lar al seu telèfon per poder trobar-lo. El cineasta holandès va deixar que li robessin el telèfon mòbil l'any passat amb una finalitat: gravar-ho tot. Gràcies a les dades extretes de l'aplicació, el cineasta ha publicat un curtmetratge amb el mateix títol que l'aplicació: 'Find my phone'.

Notícies relacionades

Gairebé 21 minuts creats per Anthony van der Meer que ja han superat els 4 milions de visualitzacions al seu canal de YouTubeYouTube en només uns dies. El curtmetratge ha sigut creat amb les dades de l'aplicació: converses del lladre i moviments, per als quals es va ajudar amb l'aplicació CerberusCerberus, que permet fer fotografies, veure els contactes del mòbil o escoltar converses de forma remota.

El curtmetratge pretén ser una prova o testimoni de la forma en què fem servir els 'smartphones', segons recull MashableMashable. El lladre no va restablir el telèfon al robar-lo, i per això Van der Meer va poder obtenir tota la informació i fins i tot traçar rutes a través de les quals es movia el lladre, i fins i tot les converses mantingudes amb noies. Una història que demostra que, com passa moltes vegades en el cine, la realitat supera la ficció.