RESUM DEL 2016

Johnny Depp, una altra vegada el menys rendible de Hollywood

Will Smith, George Clooney i Julia Roberts també ocupen llocs destacats en el rànquing anual de 'Forbes'

listaforbes

listaforbes

1
Es llegeix en minuts

Johnny Depp repeteix un altre any com l'actor menys rendible de Hollywood, segons la llista que elabora 'Forbes'. El deshonrós títol li arriba aquest 2016 a Jack Sparrow després que les seves tres últimes pel·lícules recaptessin només 2,80 dòlars per cada dòlar invertit.

La sort sembla que no somriu a l'actor, en mala ratxa des del seu divorci d'Amber Heard i el desastre de taquilla d''Alícia a través del mirall'. Enrere queden els moments en què Depp, de 53 anys, ocupava el podi dels intèrprets més cotitzats gràcies a les successives entregues de 'Pirates del Carib'. Igualment, i gràcies a aquells èxits, encara segueix cobrant xecs de vuit dígits.

En segona posició hi ha Will Smith, actor de pel·lícules que van generar 5 dòlars per cada dòlar invertit. 

L'estrella de 'Magic Mike', Channing Tatum (6 dòlars de recaptació per cada dòlar invertit), i el comediant Will Ferrell (6,50 per cada dòlar) ocupen els llocs tercer i quart, respectivament.

FIASCO DE 'TOMORROWLAND'

El cinquè lloc se'l queda George Clooney, que va recuperar 6,70 dòlars per cada dòlar invertit en el fiasco de 'Tomorrowland', que va costar 190 milions de dòlars.

La llista de 'Forbes' dels actors menys rendibles s'elabora tenint en compte les xifres de les tres últimes pel·lícules estrenades abans del juny (llevat que siguin d'animació, o aquelles en què l'actor només tingui un paper insignificant o bé que s'hagi estrenat en menys de 2.000 sales). Després es dedueix de la taquilla mundial el pressupost de producció estimat per a cada pel·lícula. 

El futur de Depp, assegura 'Forbes', dependrà en gran mesura del seu retorn com a capità Jack Sparrow en la nova entrega de 'Pirates del Carib' -'Dead men tell no tales'-. Si aquest film fracassés, Depp podria tenir problemes per aconseguir més papers protagonistes en el futur.

ELS 10 ACTORS MENYS RENDIBLES DEL 2016:

1/ Johnny Depp – 2.80 dòlars recaptats per cada dòlar invertit 

2/ Will Smith – 5

3/ Channing Tatum – 6

4/ Will Ferrell – 6.50

5/ George Clooney – 6.70

6/ Adam Sandler – 7.60

7/ Mark Wahlberg – 9.20

8/ Leonardo DiCaprio – 9.90

Notícies relacionades

9/ Julia Roberts – 10.80

10/ Bradley Cooper – 12.10